Sunday, 11 March 2012

WORDLESS SUNDAY : CINCIN TUNANG


Wordless pun kena taip gak... Emph... Ape2 aje la... Pagi2 tadi mama kejutkan bangun, cakap lupa nak bagitau yang semalam si mak and makcik2 En. Abi call nak ajak keluar pilih cincin untuk majlis tunang nanti. Erm... Bagi ukuran tak nak. Nak suh pilih sendiri la pulak. Mana la aku reti bab2 pilih2 cincin ni. Adeh... Last2 diberi 3 pilihan, terpaksa pilih jugak. 

Simple dan tak mahal sangat. Tak nak menyusahkan. Walaupun berkemampuan tapi jangan tunjuk sangat suke barang kemas. Lagipun memang aku tak minat sangat la emas ni. Ikutkan hati mau aje beli silver punya or mas putih. Cantik.

6 comments:

aDisH.sHidA said...

kenapa x beli emas putih....kakakecik suka emas putih..silver pun boleh

nur amalina athman said...

da nak bertunag erk?hehe..

tahniah..:)

fRaMe+LenSeS said...

Amboihhhh. Tahniah ye ? Online pm nadh tau.

Yana Libra said...

cantik~

tahniah :D

LiNda said...

tahniah..dah nak bertunang ye..:)

Citarasa Rinduan said...

wow.....
adikku.. tahniah ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...