Wednesday, 15 February 2012

ADA APA DENGAN WORDLESS WEDNESDAY??


Huii... Assalamualaikum...

Hari ni masuk blog. Tengok list blog, eh, bloglist. Ramai la pulak bebudak blogger ni up entry pasal WORDLESS WEDNESDAY.... Kira punya kira, 6 blogger yang buat entry tu... Adehhh!!! Nape serentak? Memang hari Rabu orang buat entry WORDLESS WEDNESDAY ke?? Maklum la... Blogger baru, aku tak paham la bab2 jadual entry ni kannn....Ekekekeke...

Tak caya? Aku sempat printscreen... 



Dimulakan dengan blogger :





p/s : pelikkk pelikkk... sampai entry aku pun title WORDLESS WEDNESDAY!!!


7 comments:

Sunah Sakura said...

errr...hahaha~ memang hari rabu khusus untuk entri wordless wednesday seluruh dunia...bole rujuk wikipedia...cer search kat google ape maksud dia... :)

tapi tak strict pun semua kene buat... mana yang nak join je.. :)

Cik Chenta said...

oyekee

nur amalina athman said...

hehe..dah hari rabu kan.. nak update panjang2 taktau nak taip apa..itu ja mampu..hehe..:)

Yana Libra said...

hehe~~

tak taulah sape yg mulakan undang-undang tu..saya pun bloggers baru..

go with the flow~~ hehe :p

Citarasa Rinduan said...

hahahahah..
Yang penting xyah bebel panjang...
Tak ada idea,boh gambar dh cukup..kikiki

jom cik chenta kita WW

NiaLidia. said...

hehe bila hari rabu , biar gambar menceritakan segalanyaaa. :D

harini nia ada duaa WW hehe :D

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesday-4.html

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/wordless-wednesday-3.html

fRaMe+LenSeS said...

ele. konon. werkssss. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...