Friday, 20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalamualaikum...

Segmen bloglist dari BENASHAARI

Blog aku ni baru nak bertatih2. Hope ada yang sudi bertukar link dengan blog aku. Yang datang offer tukar link, terima kasih banyak2. Aku sangat berminat dengan tawaran kalian-kalian. Kunjungan balas akan dibuat seberapa segera.

Terima Kasih.


p/s : sila lah semak bloglist ramadhan kat sebelah, if link blog anda tak ada, sila bagitau ye, takut terlepas pandang... ^_^

Salam Sayang,

20 comments:

Natasha said...

Salam Ramadhan.“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"
dr segmen:
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

ayut said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

meh ayut ltak ea :)

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

kechixx hussain said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Natasha said...

done update ur link dlm bloglist sy, nti jenguk sane k. Tq :)

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pecinta pink^^ said...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ayiesha Sani said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose said...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

Ayiesha Sani said...

anda sudah berada di bloglist sy..

Pka Rahim said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Waalid5035 ™ said...

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

Syaz Blackrose said...

Salam, iyelah no wonderlah bila akak jenguk blog sumer org post akak still post yang lama. thanks sebab bagitau akak tgh try buat mcm mana nak betulkan nih, tgh penin pala sebab yg link tu link lama, akak tukar yg link nih. dah update sumer entri tp pelik adeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...