Tuesday, 3 July 2012

KAKAK BLOGGER PILIHANKU (1) MAWAR


Hey!!
Sebenarnya tangan rasa aktif nak menaip. Tapi no idea dan tetiba terkenang2 dengan rakan2 blogger yang aku agak rapat dengan mereka. Then terlintas kat fikiran nak kenang2 balik nak cerita2 pasal mereka2 yang baik dengan aku. Dan  aku akan namakan setiap dari mereka dengan nama2 bunga... So, yang pertama... Ialah... KAK SHIDA!!!

mawar kuning utk persahabatan!

Dulu Tak Rapat
Gelaran MAWAR!! Suke tak?? Empunya blog KAKAKECIK. Memang kecik orangnya. Cute aje. Masa memula aku berblog dulu2, aku tak rapat sangat dengan Kak Shida. Kalau ping entry, nak tag nama Kak Shida takut dia tak suka. Hehehe. Pastu lama2 rapat jugak tapi gitu2 aje. Sebab aku tak berani nak ngada2 dengan dia sebab segan. 

Selalu SMS
Tapi sejak kemunculan baru aku ni, aku lebih rapat dengan Kak Shida. Sebelum kawin pun selalu sms Kak Shida siang dan malam. Kadang2 sampai tertidur kan kak? Hehehehe... Sampai lepas kawin pun selalu jugak sms2. Tapi kadang2 jarang jugak sebab Kak Shida takut ganggu kami. Ganggu ape la sangat kannn... Aku pun kadang2 tertidur awal, yela kan penat kerja so ada jugak tak sms. 

Makan Makan Makan
Tapi yang pasti, tiap kali sms mesti sebut sikit pasal makanan. Hahahaha. Itu yang aku perasan la. Dengan Kak Shida jugak aku belajar buat KEK ABI2 (KEK KARAMEL). Dan yang pastinya dengan Kak Shida jugak dulu aku berkobar2 buat LAKSA UTARA. Dan kesemuanya menjadi. Thanks akak!! Sekarang ni yang masih belum jadi Laksam. Entah bila nak buat kan....

Pendengar Setia/Gosip2
Kak Shida jugak salah seorang pendengar setia aku. Selalu if ada masalah pun, ada jugak cite2 kat dia. Tapi ada jugak tak cite. Rasa macam nak cite semuaaaaanya tapi dia pun mesti ada jugak masalahnya kan. Kang pening pulak asyik duk dengar masalah aku aje. Dannnnn kami jugak suka bergosip okey!! Hahahaha... Jangan tak tauuuuuu.... 

Okey dah itu sahaja berkenaan dengan beliau. Semoga persahabatan kami akan kekal sampai bila2.  Love u!! <3




p/s : ini bukanlah review blog, tapi review tuan punya blog! :p


Salam Sayang,

4 comments:

aDisH.sHidA said...

hehehe...kakak mawar...mawar kuning plak tu....thanks awin...tp akak msih egt lagi cmne kita kenal...awak tetiba pm akak tanya pasal blog kamu..sruh komen apa yang patut dan tak patut...


okey lepas nie jangan malu2 ye cite masalah awak...bila nak dgr suara awak nie

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

siapa kata persahabatan alam maya ni hampeh?ramai yg tak tau lbh indah persahabatan kita ni kan?

Yana Libra said...

bagusnya~ :)

Citarasa Rinduan said...

Terharu.. Sbb mmg terbukti shida blogger baikkkkk hti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...