Saturday, 30 June 2012

BERJAUHAN DENGAN SUAMI - SEMINGGU


Salam hujung minggu...
Kat FB ramai yang tak online. Maybe sibuk berehat or jalan2 dengan family. Aku pun... Ingat kau aje? Ekekekeke.... Tadi pagi buat sarapan bihun. Tapi terlebih air, bihun lembik sikit. Tapi sedap! Licinnn....

Tengahari kami keluar jalan2. Ke situ, ke sini, ke sana. Then beli pau kat makcik tu. Balik terus goreng minum dengan teh panas. Satu paket 16 biji, ingat nak goreng separuh, tapi encik suami suruh goreng semua. Katanya setakat 16 biji tu ape lah sangat. Tapi betul, dalam masa 15 minit aje mengadap, kesemua 16 biji pau habis! Oh... Kami ni kaki makan rupanya...

ini pau kacang merah
(duk main teka2 dengan kawan2 fb, sume duk pikir cekodok)

Tapi makan tak rasa apa2. Susah hati, makan tak lalu. Ekceli encik suami naik pangkat. So, dia kena pi kursus hari Isnin ni kat PD. Esok la kena gerak pagi2. Seminggu. Satu, aku takut tido sorang. Dah lah tengah panas isu hantu tu. Kedua, kemungkinan besar dia kena transfer ke Melaka pulak. 

Apa pun, tunggu aje lah keputusannya... Harap2 tak jauh2 sangat. Tahniah for my hubby... Rajin2 kerja ye cari rezeki untuk kita :)

p/s : belum puas nak memanja, dah kena berjauhan... aduhhhh....

Salam Sayang,

3 comments:

Yana Libra said...

sabar aje la ye~~ :)

Iffah Afeefah said...

pindah melaka? bole la sy melawat nnti

sian lak. jauh kot ganu

kalau x lme da tmankan awin kikiki

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hr ni br selasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...