Thursday, 14 June 2012

BERDUAAN DIRUMAH!!



Dah selamat sampai Ganu
Sekarang dah selamat sampai rumah @Ganu. Bergerak balik pukul 2 lebih tadi. Drive berasingan dengan En.Asben. Rasa malas sangat nak drive tadi. Mengantuk, malas, penat semuanya ada. Tapi bila dah masuk highway, ntah kemana aku tinggalkan En.Asben kt belakang sana nun. Tetiba je si dia call tanya dah sampai umah keee... Bahek punyer perli kan.

Kena belajar masak lauk!
Then sampai kat Dungun, singgah makan jap. Nanti sampai umah tak payah kalut nak masak lagi. Lagipun tengok dalam peti ais tadi sayur2 sume dah tak elok dah. So, esok pagi boleh la bersama2 ke pasar basah beli sayur2 kat dapur. So, bermula esok, aku kena banyak la buka blog masak2 nak cilok resipi lauk pauk... Huhuhuhu... 

Sunyi
Sampai rumah tadi, sunyi aje. Siap2 mandi, solat tadi pun sunyi aje. Aku pandang muka En.Asben, En.Asben pandang muka aku... Barang2 dalam keta dah   punggah semua. Pening pulak nak susun kat mana. Banyak sangat. Biar aje la dalam kotak tu dulu. Esok kita baru pikir.

Dan hari ni...
Emmmm... Semakin hari semakin sayang... Tapi... Baru je ingt nak pi melentok2 kat depan TV, tetiba pulak En.Asben pasang bola... Halaaaaaa.... Bosan!! Layan FB lagi best.


p/s : Emmm dah tak de ape nak coretkan buat malam ni. Esok2 pulaks. Emmm... Malam jumaat... Jeng jeng jeng... Hahahahahaha...

4 comments:

Citarasa Rinduan said...

semakin manis, semakin sayang dan semakin gatai,..

hahahhaha.. lariiiiiiiii

Iffah Afeefah said...

hahaha senget jek

alahai ni susa cr calon ni

dok bola je

letih ahhh

Yana Libra said...

hehe..seronoknya dia~:)

aDisH.sHidA said...

dah terasa bahang kehangatan dan kebahagiaan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...