Sunday, 24 June 2012

BEST KE KAWIN?




Hye, 

Selamat berhujung minggu pada sahabat yang sedang bercuti2. Hari ni turn aku bercuti. Terlupa pulak pasal cuti bergilir ni. Semalam kawan opis sms tanya, baru teringat. So, 1st time hari ni aku sediakan lunch untuk suami tercinta dan tunggu dia balik lunch sama2. Menu ringkas, tapi sangat2 bersyukur sebab berjaya buat sang suami ceria!

'Kan best kalau hari2 macam ni....'

Memang la best, tapi niat untuk aku berhenti kerja tu belum difikirkan lagi. Sementara masih belum ada komitmen apa2 (anak2) aku rasa lebih elok if aku bekerja dulu. Berdikari dengan duit sendiri dulu. Masih banyak benda yang aku kena capai sebelum aku resign dengan sendirinya. 

Ada beberapa teman yang belum kawin duk tanya, 'best tak kawin?' Hahahaha.. Opkos la best sayang... Kawin kalau tak best, tak de la pulak orang hepi2 nak kawin. Xde la pulak orang nak berpoligami, takde la pulak istilah bermadu kan? Dan, tak ade la pulak kes zina dan pembuangan bayi.... Ekekekeke...

Dan pesanan dari penaja, kawin la cepat2. Dosa tak melekat, sedap pulak yang dapat. Hahahahahahaha.... Opsssss...


Salam Sayang,

4 comments:

aDisH.sHidA said...

NAK KAWEN NAK KAWEN....

Kumbang Jingga said...

selamat pengantin baru..hehe hope tak terlambat lg untuk wish kan hehehe

fRaMe+LenSeS said...

tediaaa ayat taleh blah. ahahahhaha

Iffah Afeefah said...

xhagak2 ayat die kan

lau la kawen smudah abc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...