Saturday, 16 June 2012

ESOK KERJA!!!


Tadi aku dan suami ke rumah makcik dia. Saja dia buat makan2. Kebetulan jugak anak2 dia ada balik sebab hujung minggu. Ada jugak yang tak kenal lagi aku. So, tengahari hari tadi time2 agak2 orang duk masak aku pi la. Takkan nak pi makan aje kan. 

Pi pasar beli buah2 sikit. Takkan nak pi tangan kosong pulak kan... Dah sampai sana memang pandai la en.asben aku timing. Memang diorang tengah masak. So, tak la segan sangat aku nak pi makan aje. Dapat potong tembikai pun jadi lah! Hehehehe...

Kari ikan tenggiri, serunding, tembikai dan macam2. Semua dia sapu. Alhamdulillah. Kenyang sangat....


Balik tadi buatkan roti tuna roll untuk en.asben makan malam. Simpan sikit untuk breakfast keja pagi esok. Alamakkkk... Esok kerjaaaa.!!!!!




p/s : malas rasanya nak pi kerja... Aduh aduh!!!





6 comments:

Citarasa Rinduan said...

ahad kerja?
oh.. tidak


PS: first time kak baca diblog kamu ada terselit gambar..

wink...wink.. i like

Mrs. Abi said...

hahahhaa...
dah habis cuti dah kak...huwaaa..
nak cuti lagiiiiiiiiiii

aDisH.sHidA said...

x cuti israk mikraj ke esok..

Mrs. Abi said...

tak kot akak sayam.... en.abi pun macam tak tau pun pasal cuti...huhuhuhuh

Iffah Afeefah said...

amboi dinner tuna roll je ke

Mrs. Abi said...

iffah,
diet.... hahahahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...