Sunday, 17 June 2012

'TAK PAYAH LA CANTIK2 SANGAT BUAT ROTI...'


Waahhh!!! 

Sekejap aje cuti panjang... Sekarang dah kembali ke opissss... Alamakkk... Tensionnyeee... Meja berselerak! Bawah meja siap ada kulit gula2... Sapa pulak la yang mengada2 main2 kat meja aku ni... Haishhh....

Semalam buatkan roti tuna roll untuk makan malam encik. asben. Sebab petang dah pi melantak kat rumah makcik, malamnya en.asben dah takmo makan nasi. So, sesaja je la buatkan roti tuna. Lagipun itu kan peberet aku.... Ekekekeke...


Pastu pagi tadi, bangun awal... Dah siap2 sume ingat nak goreng roti tuna yang belum goreng semalam. Tapi macam bosan aje. So excited terlebih la nak roti telur untuk sarapan berkhasiat untuk kami berdua. Godek2 peti ais... Jeng jeng jeng....




Timun, bawang, telur, tomato.... Sayangnya sos cili takde... So, bantai aje sos tomato pun. Punya la excited aku susun kasi cantik2... En. Asben cakap....

'tak payah la cantik2 sangat buat roti....'

Huhuhuhu... Dah terbiasa hias2 makanan untuk adik aritu. My adik kalo tak cantik, takmo le dia makan... Huhuhuhuhu... So, takpe lah. Makan aje lah... :)

Hurm... Sambung buat kerja balik. Nanti lunch kalau sempat en.asben nak datang amik. Tapi kalau tak sempat, makan asing2 aje la... Malam karang baru dinner sesama... 


p/s : dah wat perjanjian, dalam satu hari wajib makan sesama sama ada lunch or dinner... 


p/s : Kak Ayu suka la ni tempek2 gambar banyak2 ni.... hehehehe...


3 comments:

Iffah Afeefah said...

hahaha semngat

xpe2 bia je lawa2

aDisH.sHidA said...

siap prjanjian tu bagus la...hehehe

Mrs. Abi said...

iffah : excited terlebih...hahahaha

kak shida : nasib baik xde sign2 hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...