Thursday, 21 June 2012

ERRR.... AKU MENGANDUNG?


Opsss....

Mengandung ke??
Jangan gelabah dulu. Ekceli tajuk tu saja gempak2. Aku pun gelabah jugak nak buat entry ni. Errr... Tak mengandung lagi lah! Sebenarnya semalam aku tak dapat tido. Sakit pinggang. Rasa macam orang senggugut. Senak, ngilu kat bahagian pinggang. Kadang2 rasa macam berjalan kat lantai yang licin, pastu rasa ngilu mcm tu. Penah rasa macam tu tak. Bila nak bangun dari kerusi, rasa sakit sangat.

Mengantuk & Sakit Pinggang
So, hari ni aku tersangat2 mengantuk. Tambah2 pulak sakit pinggang. Tengok kerja pun tak banyak, aku kuar terus pegi klinik jap. Dekat aje pun ngan opis. Ekceli pagi tadi dalam kepala ni duk terpikir gak aku ni dah termengandung ke. Aku pun tak tau ape tanda2 orang mengandung. Kot le kann.... Tapi jangkaan aku tu maybe dalam 10% tepat je. Tak excited pun. Tapi takot gak la. So, tak bagitau En.Asben. 

Tak Bagitau Dia Pun
Masa nak on da way pi klinik pun aku tak bagitau En. Asben pun. Sebab aku takot dia pikir macam aku pikir pagi tadi. Kang excited terlebih pulak. Orang tak ramai. Duk skejap aje nama dah panggil. Bila bagitau doc bla bla bla, doc try tekan belakang pinggang aku. Aduh!!! Sakit gileeee.... Menyucuk2 ke urat saraf. 

Apa Kata Doc?
Kata doc, mungkin aku ada angkat berat2 or duduk terlalu lama. So, penyambung tulang aku tu tak berada dalam keadaan yang betul. Hehehehe, dah kasi 3 jenis ubat makan. Dannnn dapat MC sehari!!! Hahahahaha... Dengan gembiranya aku balik opis, kemas meja, hantar MC dan terus pulanggg... 

Buat Jahat...Ekekekeke
Sekarang kat rumah. Sempat pulak aku memain kat En.Asben sebelum aku balik umah. Aku sms dia cakap tak sihat, pegi klinik.... Dan saja aku buat ayat pancing....

'And I've gud news for u ' 

Wakakakakakakaka.... Jahat tak?? Jahat tak?? Dan aku dah agak dah, dia tak reply tapi dia terus call!! Hahahahahaha... Alolololo... Cian dia kannn... Aku tak  angkat dan selagi tu la dia call sampai la aku betul2 berada depan rumah tadi. Baru aku angkat call dia... Baru aku cakap yang berita baiknya ialah aku dah berada kat rumah... Hahahahaha... 

Gelak tu gelak la jugak, tapi aku dah kena marah dah.... Huwaaaa.... Marah la nak marah pun... Ekekekeke....


p/s : Dah sampai umah mata tak ngantok pulak...

Salam Sayang,

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

chaittt :P

aDisH.sHidA said...

syok la erk kenakan suami tu...hahahaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ahahahahahaha...mmg la x ngantuk dah dpt bantal peluk!awin nih!hahahahaha...#sambung ketawa

Iffah Afeefah said...

keji sangat

patutla die marah

jahat2 tau bini die ni

Yana Libra said...

suka kenakan org ye~ :p

Citarasa Rinduan said...

nakalllllnya

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...