Monday, 30 July 2012

SUSAH NAK UNINSTALL!!


Assalamualaikum... Salam 10 Ramadhan...

Straight to the point. Semalam kakak ada sms cakap dia ada belikan baju preggy untuk aku. Comel katanya. Tak sabar2, aku mintak dia mms. Tapi malangnya HP aku ni cap sardin. Hapeee pun tak boleh. Dah lewat malam, aku mintak jugak kakak send pic baju tu kat email. Katanya aku ni tak menyempat2. Tak lari baju dikejar! 

Tadi pulak, kawan ada cakap kat kedai gambar tu ada promosi ambik gambar family hingga last Ramadhan. Boleh call aje kalau nak tempah tarikh. Aku dgn encik suami memang bercadang nak amik pic kami berdua dgn gaun pengantin. Maklum le, aku kan kawin tak menyempat jugak. Hahaha... Dan2 jugak aku call encik suami nak mtk permission. Dekat 10 kali gak call, baru berjawap, xhbis cerita dia dah potong dulu... MEETING! 30 minit kemudian aku sms tnya dah siap ke... Tapi tak dijawap. Grrrr.... Bila aku bagitau kat kawan aku tu, dia cakap aku ni 'rakus' sangat. *Dok dang dang... Hahaha :p

*Dok dang dang = bahasa tganu mksudnya tak menyempat2.

Baru aku perasan, minggu lepas pun aku duk gila nak beli buku novel 'SUAMI AKU USTAZ' pulun mintak encik suami pi cari kat kedai buku. Tapi tak dak. Frust. Dan dan sms kawan2 dari seluruh pelosok negeri, mintak tolong carikan if kebetulan ke kedai buku. Hahahaha. Last2 ada lah sorang ni membantu. Tapi masih belum dapat lagi kat tangan aku ni =.='. Nyaris jugak Jumaat aritu aku nak singgah kedai buku. Kot la suami aku ni tipu. Huhuhu... Tapi nasib baik xde parking. 

Tak tau la. Susah betul nak uninstall sifat negatif yang satu ni. Permanent kot. =.='

Salam Sayang,

3 comments:

kiera'sakura said...

hhahahaaha keraih perot gelak... klu tak dapat tue mesti dok tringat2 kan.. silap ari bulan boleh termimpi2.. kihkihkih

kira pun cenggitu tapi takde la cm awin lagi.. lalalalala :p

Mrs. Abi said...

hahahhaa.... xtau le kira... cuba dh ubah tapi hahahahahaha gitu leee...

Iffah Afeefah said...

apela awin ni

pening en abi duk layan karenah isteri die

dok dang dang

cm kopok dendang je bunyinye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...