Thursday, 26 July 2012

TART SARDIN a.k.a SARDIN ROLL


Assalamualaikum,

Semalam 1st time aku buat kuih sepanjang bulan Ramadhan. Balik kerja kalut masak tempe, goreng sayur. Sementara tunggu husband balik, ternampak pulak resipi sardin roll. Macam best!

Emmm, walaupun masih dalam mood merajuk kes murtabak hari tu, tapi gigih jugak aku buatkan kuih special buatan tangan sendiri untuk jamu suami tersayang after balik tarawih. Baik kan aku? Hehehehe, rugi la sapa tak amik aku jadi bini.... ( tu la kauu dulu sombong sangat!)

sebelum dibakar
lepas dibakar


Resipi? Emmm... Sila google ye. Resipi mudah bangat deh! Bahan2 pun senang. Berkat tahu bila kita sediakan makan untuk suami. Nak nak bulan Ramadhan yang penuh barakah ni kan. Apa saja untuk dia, ikhlas, penuh kasih sayang, konpem, dapat ganjaran di dunia dan di akhirat. Tak gitu?

p/s : aku cakap sardin roll, laki aku gelak aje. katanya 'tart sardin'. suka sangat dia ubah2 nama kuih la... =.='

Salam Sayang,

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantiknya tart sardin adik akak ni.kemas je

Iffah Afeefah said...

Hoho bini sape y rajin nau ni

anif abdullah| AA said...

woww.. best,nak try ah :)

kiera'sakura said...

a'ah la tart sardin, cantik kilat2

kechixx hussain said...

dappppnyaaaa;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...