Thursday, 12 July 2012

MUFFIN MARBLE (CHOCO, PANDAN AND STRAWBERRY)

Assalamualaikum...
Hari Khamis yang lepas balik kerja awal. So teringin nak masak2 kat dapur. Then terlintas nak buat muffin marble. Ingat nak buat kek marble, tapi macam besar, xde sapa nak makan. Alih2 aku nekad nak buat muffin. Lagipun saja nak test2 guna emulco yang beli aritu.

Maka terjadilah muffin marble choco, pandan and strawberry. Resipi? Korang cari lah sendiri kat google. Sebab aku pun google jugak. Hahahahaha.... Tapi sayangnya suami aku tak suke benda alah ni. Katanya tak payah buat lagi lainkali sebab tak sedap! huhuhuhu... Tapi memang xsedap pun. Tak tau ape yang tak kena. 




p/s : aku bab amik gambor mmg failed!!

p/s : tak gemar sangat kek....


p/s : entry minggu lepas, tapi baru nak publish... 

Salam Sayang,

3 comments:

aDisH.sHidA said...

dia suka kek karamel lagi erk...lepas ni cuba buat ais krim lak..eh suruh dia wat icecream

Mrs. Abi said...

muffin ni dia mcm xlembut sbb kita tak buat mcm meringue tu kan... so tekstur dia keras dan berabuk skit...

Yana Libra said...

tak sedap ke? meriah je tgk warna dia~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...