Sunday, 10 March 2013

PUTERI SULUNGKU... NUR AISYAH HUMAIRAH

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi, bayi yang aku kandung selama ini selamat dilahirkan kedunia dengan berat 2.98 kg (doc letak 3kg) genap minggu ke 37 iaitu pada 03.03.2013 bersamaan 20 Rabiul Akhir 1434 pada jam 5.32 pagi secara normal. Awal lebih kurang 2 minggu dari tarikh jangkaan doktor. 

Syukur tak terhingga. 

Pengalaman bersalin tak dapat nak dikongsikan lagi. Sebab masih dalam trauma. Hahaha. Insyallah nanti2 lah akan dikongsikan. Details. Now masa sangat tak ada nak mengadap blog. Ini pun duk taip perenggan 1st kena save dulu sebab baby nangis. 

Terima kasih atas sokongan, nasihat dan doa yang telah diberikan ye. 

Nur Aisyah Humairah...
Tokoh wanita Islam dan juga isteri kepada Nabi kita, Muhammad S.A.W. Semoga Baby Aisyah dapat menjadi seorang insan yang tabah dan mulia seperti Saidatina Aisyah ye sayang... Sejuk perut Ibu bila dengar lagu Aisyah Humairah ni... 

p/s : awal2 lagi Encik Rumate pesan takmo buh nama yang gedik2...
p/s : memula nak panggil mummy & daddy, tapi Encik Rumate kata takmo jugak, nak Ibu & Ayah aje. Classic katanya. Hehehe....

Salam Sayang,

9 comments:

Iffah Afeefah said...

musykil jugak nama anak awin cmni

rupenye encik suami punye keje


btw trauma ke?

ok scary

tahniah win

3.3.2013 laaa ce cek balk

Mrs. Abi said...

hahahaha... tu la kita dh shortlist berhelai2 dh... last2 semua kena reject... hampeh....

sgt scary iffah...scaryyyy!!!!

btw tenkiu!!

Qaseh Syasya -____- said...

Trauma ke sis ? Alaa , takut dengar niy .

cik chinta said...

thniah. Slmt bpntg. Cpt updet psl bsalin..scary sgt ke? Banak hosp kmmn ek?

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Ibu Ayah pun sedap jugak panggil kan.. cuma mummy & dady lala ni memang jenis over hahahaha tu yg nak lala pggil mami dedi tu. Trauma awat lak cheq?? susah ka nak bersalin.. Apapun tahniah yer awin. selamat menjadi seorang Ibu & welcome 2 da club mak2 budak.

Alya Natasha said...

congrate kak... comel anak akak :D

Lydia Miza said...

comel anak ibu...geram tgk

Yan Ty said...

Tahniah!

kiera'sakura said...

Alhamdulilah tahniah awin!!!

nanti jangan lupa tag kita pengalaman bersalin tue tau.

btw Aisyah ikut muka sape? ibu ke ayah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...