Monday, 25 February 2013

HARI NI ATAU ESOK??

Assalamualaikum...
Hari Isnin yang indah... Tadi subuh pas solat aku tertidur balik. Then mimpi. Mimpi yang sangat indah. Dalam mimpi tu aku pi rumah Kak Lydia Miza (Kak LM). Rumah dia besarrrr sangat! 3, 4 tingkat macam tu la dalam mimpi aku tu. Cantik gila. Sampai aku sesat dalam rumah. Bayangkan. Then tak lama lepas tu mai la pulak Kak Shida, Iffah, Ina dan beberapa orang lagi yang tatau sapa. Aku rasa semuanya blogger. 

Tak lama lepas tu mama sampai nak jemput aku. Bersalaman la kami semua. Tapi bila time salam dengan Kak Shida, aku jadi sebak. Kak Shida pun sama. Pastu nangis sama2 sambil peluk2. Serius sebak gila. Kan kalo kita sebelum nangis ade yang amik lajak dulu kan. Mcm 'errrrrrrkkkk....' gitu. Sakit gila dada. Terjaga tidur pun rasa sebak dan sakit dada dan rasa sakit perut sikit. Erkk?!!

~~~habis mimpi~~~

Then bangun pi toilet tengok ada kuar tanda nak bersalin. Terus gelabah. Time tu dah pukul 8.30 pagi tadi. Bagitau mama, mama kata tanda nak kuar la tu. So rileks dulu. Sebab anak sulung dia lambat sikit nak bersalin. Nanti dah betul2 sakit, baru pi spital. So now tengah rileks2, tunggu sakit aje la. Ni tadi pi toilet kuar macam darah sikit. Sikit aje la. Sakit tak pun.

So, kawan2, readers2, anda2 yang terbaca entry ni, doakan saya dan baby semoga semuanya selamat ye. Mintak maaf mintak ampun semua, kalau ade salah dan silap sepanjang wujudnya blog ni atau sepanjang perkenalan kita. Halalkan semuanya ye. 

FIGHTING!!!!

Salam Sayang,

6 comments:

aDisH.sHidA said...

huhuhu..sedih ye,.so jom kita jumpa betul2...nak tau sedih n sebak mcm lam mimpi x


semoga dipermudahkan urusan awin mlahirkan zuriat abi..

Mrs. Abi said...

tq kak

Yan Ty said...

Tu dia mimpi sampai nooo

Mrs. Abi said...

yg tanda nk bsalin ni bukan mimpi ty...huhuhuhu...tggu sakit je ni

kiera'sakura said...

huuuuu kami lak yang berdebar. moga segalanya dipermudah ye awin.

Sunah Sakura said...

cepat la bersalin...cepat laaaaaaaaaaaaaaa erkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...