Friday, 17 August 2012

SELAMAT HARI RAYA!

Assalamualaikum,

Mungkin ini adalah entry terakhir before raya. Esok2 dah sibuk nak buat persiapan nak balik kampung. Memandangkan encik suami seorang pembuat keputusan secara tiba-tiba. Maka keputusan yang dibuat mungkin tak akan dijangka dek kerana kerja. =.='

So, dikesempatan ini, kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua blogger dan readers yang berkunjung ke blog HATI TERDETIK ni... Poyo kan... Kalau ada tersilap kata, terkasar bahasa, ampun dan maap dipinta dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Peace no war!!

Tahun ni beraya kat kampung halaman encik suami di Negeri Sembilan. Then petang tu terus ke Bangi. Esok or lusa nya baru kami sekeluarga gerak ke Kulim. Hope perjalanan semuanya selamat! Bye!!
Salam Sayang,

7 comments:

ayut said...

hahaha..selamat menyambut Syawal kak :) cute je gamabr tu!

cik chinta said...

slmt hr ry. Smg spi ke destinasi dgn slmt

fRaMe+LenSeS said...

slmt hari raya juga awin.
salah silap ng kamu harap dimaafkan.
hati2 tau. jaga diri.

nur amalina athman said...

selamat hari raya..:)

aDisH.sHidA said...

selamat hari raya awin n abi..balik kulim mai pendang ye..

kiera'sakura said...

Salam Aidilfitri Awin. maaf zahir batin. Dah balik ganu kan? ape lagi update la blog hahahaha :p

Iffah Afeefah said...

selamat hari raya akak awin dan abam abi

ceit dan2 akak abam

#asalcomelsangatkartuntu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...