Friday, 10 August 2012

TIPS : CARA URUSKAN URI BAYI


Assalamualaikum,

Terjumpa lagi info menarik untuk para ibu bapa sekalian. Cara untuk uruskan uri bayi. Aku pun ekceli tak pernah amik tau pasal uri. Masa mama lahirkan adik aku, uri tu nurse kasi kat abah, dalam kertas tisu warna hijau. Then tak tau abah buat ape =.='. Masa kakak lahirkan anak dia, arwah uwan yang buat itu ini. Itu ini pun aku tak tau buat ape. 

Bagi ibubapa yang tak tau pasal uri, mungkin parents jauh so kena handle sendiri, sila lah baca tips ni. Moga2 tak ada lah yang blur2 macam aku ni ha....

Dan khas buat KAK ISTERI ENCIK BARD... Yang bakal dapat baby bulan depan. Hehehehe.... Semoga semuanya dipermudahkan ye. Insyaallah. 

Salam Sayang,

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nice sharing dik

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/.. follow me back

Citarasa Rinduan said...

Bagus2 ... Sure sue dok terharu. Harap encik bard hafal 10pkara tu

Mrs. Abi said...

kak lydia : kebetulan jumpa, nak salin malas, snap je terus... kehkeh...

kak ayu : utk kak sue yg sarat sangat dh tu dan utk kawan2 lain jugak... mana tau kot2 lepas ni en.zalie pulak yg kena hafal kan...hehehe

Iffah Afeefah said...

ni pengalaman tatau lg akn dpt rasai ke x hehe

kiera'sakura said...

mama selalu bakar atas tanah uri tue.. sbb nk elakkan anjing gali tanah tue curik uri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...