Monday, 18 March 2013

LAWAK NAKAL SEORANG MAKCIK

Assalamualaikum,
Semalam kawan kepada Encik Rumate datang jenguk baby Aisyah. Then dia suami isteri terbawak sekali makciknya. Kebetulan katanya nak pi mana tatau so singgah sekejap. Dan time tu jugak la anak kesayanganku tu nak meragam. 

Dah macam satu style pulak nak tido kena dodoi. So berhenjut2 la sapa yang dukung dia nak kasi tido. Fuh! Memang kena cari buaian la ni. Ingat tak nak ajar buai, tapi mak mertua kata kalau duk tepuk pun sama juga. Nanti kalau berhenti tepuk dia terjaga. Takkan nak tepuk 24jam semata2 tak nak ajar dia berbuai? Kan?

Yang aku geram. Makcik yang kawan Encik Rumate tu bawak ntah dari mana tu. Tengah2 dia dukung2 baby tu, boleh pulak dia duk kata kat depan semua orang macam gini...

"Budak ni tido suka nak berenjut ni. Mak dia masa ngandung aritu suke berenjut kottt..."

Kelu lidah aku time dengar ayat tu. Nak berlawak pun agak2 la makcik. Aku rasa mcm tak senonoh la pulak kalau makcik2 yang nak buat lawak lucah depan orang ramai. Kalau muda tak pa la. Bukan la nak kata aku ni baik sangat. Lawak2 nakal tu aku ok aje tapi bila 'makcik' yang cakap, aku tak leh terima. Gatai kan makcik tu... Huhuhuhu...

Hilang respect. Huhuhu...

Salam Sayang,

4 comments:

Cik Ngah said...

Mungkin dia maksudkan berenjut tu =suka naik buai.....husnuzon

Saleha said...

HAHAHA.. Alah orang tua adatlah tu.. main lepasjer

kiera'sakura said...

hihihihi takpe kita pk positif. enjut berbuai jugak kot hihihihi

baby nie biasa la makin besar makin banyak ragam keluar kan hihihi

cik chinta said...

klo kn kt kite pon merah muke. tp mmg mcik2 ni mmg ske lps ckp, thn tlinga je r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...