Friday, 13 July 2012

TEKAK MAU ITU TOMYAM!


Petang tadi tetiba tekak ni teringin nak makan tomyam. Slurp! Sedapnye kan... Encik suami pulak pantang dengar aku nak makan ape2, terus buat2 ajak pegi. Kekekeke... Aku pun ape lagi, teringin nak makan ape saje, buat2 je nak makan, mesti dapat. Haih, gemok le kalau macam ni selalu...

So after solat maghrib, encik suami suh siap2. Ajak pi makan. Kebetulan mama, abah, adik is ada, ajak depa tapi mama tak mau. Katanya nak tido, penat travel jauh2 kan. So, kami pegi aje la berdua. 

Aku punya noodle in tom yam soup. Dia punya tom yam kung huhuhu.
 Itu cake choc chip walnut. 

Agak tak sedap tomyam dia. Noodle dia berbau beras sangat. Macam tak cuci elok2 aje. Ini pic snap sebelum waiter datang amik. Encik suami pulak jenis bukan suka yang berair2 mcm ni. Tapi gatai jugak nak order!

Ekceli banyak lagi ni. Hirup kuah dia aje. Sampai terbelahak. Huhuhu..

p/s : rasa best sangat sekarang ni. rasa disayangi sangat2. syukur alhamdulillah... semoga kami bahagia hingga ke akhirnya... amin

Salam Sayang,

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Masa brdua dulu memang nk mkn apa cpt je di bawa pegi.time tu lak dua2 pn keja.skrg dh brtiga brbah skit la.x blh nk suka hati keluar.dulu jam brpa nk keluar no hal skrg nk keluar kena ikut time jugak.tp ttp enjoy je.. Komunikasi yg ptg

Mrs. Abi said...

yup betul tu kak...komunikasi yg penting.... kita pun walaupun wife, xboleh la nk laki ikut ckp kite aje kan....kena paham keadaan laki jugak...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...