Tuesday, 18 February 2014

BABYBUMP

Assalamualaikum,
Alhamdulillah ada kesempatan untuk menaip entry lagi. Bukan senang nak curi masa nak buat entry dalam masa yang singkat ni. 

Syukur sangat2 kami semua sihat walafiat hendaknya. Dah tak ada apa yang aku nak kecapi melainkan bahagia semata-mata. Dengan Ecah yang semakin membesar, dan baby yang makin membulatkan perut ibu.

Dengan kehadiran pembantu rumah now sangat meringankan kerja aku kat rumah tapi memberatkan lemak. Hadoyai, dah jadi semakin pemalas pulak. Kadang2 terfikir macam tak perlu je pembantu rumah ni. Aku bukan bekerja pun. Tapi Encik Rumate berkeras jugak nak, sayang sangat kat bini kannnn...

Keadaan perut pulak, hurm... Cepat nampak babybump. Masa Ecah dulu bulan ke  5, 6 baru nampak ketara. Kali ni baru 3 bulan lebih dah orang boleh perasan kita ni bawak budak. 

Apa pun, semoga selamat hingga ke akhirnya. Semoga baby sihat, ibu sihat, ayah sihat dan yang penting my permata hati kami, Nur Aisyah Humairah sihat dan ceria.

Salam Sayang,

3 comments:

Kira Sakura said...

semoga semuanya selamat dan sihat. amin2

Arra Ahmad said...

untunglah ada pembantu...

Yana Libra said...

wah..dah nak masuk 2 org anak ye..lama tak jenguk sini..hehe..tahniah..bestnye suami sayang camtu~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...