Thursday, 6 November 2014

ADAM HARRIS 3 BULAN SUDAH!

Assalamualaikum
Pejam celik pejam celik, semalam genap umur Adam Harris 3 bulan. 5 November 2014. Sekejap aje kan? Harris masih belum boleh meniarap lagi. Tapi dah boleh nak pusing kiri kanan sikit. Kalau tiarapkan dia tido, bila bangun dia mesti nak angkat kepala. Pastu nangis sebab penat. Hehehe.

Menyusu sangat kuat. Sampai sakit pinggang duk menyusukan dia. So solution nya terpaksa pam pam pam. Kasi minum pakai botol. Nasib baik la pakai pam letrik, so xde la penat sangat nak mengepam. Stock susu pun alhamdulillah banyak. 

Kadang2 ada jugak try kasi kat Aisyah jugak. Tapi dia nak termuntah pulak. Hahahaha. Mana tak nya, dah lama minum susu tepung, rasanya manis. Bila tetiba minum susu ibu, memang la tak best kan. Kadang2 dia tengok je Harris menyusu badan, bila offer malu2 plak dia nak datang. Bila peluk, dia menggelupur tak nak hisap. Sampai nak termuntah2. hahahaha.

Okey itu saja sesi menaip untuk hari ni. Tata!

Salam Sayang,

2 comments:

Mazatul Muhamad said...

Salam perkenalan... hehehehe.. saya pun selalu buat camtu.. Anak lelaki memang lebih kuat menyusu compare anak perempuan kan? Tak per... rezeki Allah bagi untuk anak-anak.. pahala untuk ibu.. :)

Kira Sakura said...

comey betoi perangai Aisyah hihihihi. kejap je kan Harris dah besar. biasanya bebudak ni kalau dah minum susu tepung pun tapi dah biasa jugak minum susu badan depa still mau menyusu kat kita. Aisyah berbeza pulak. anak setiap karakter berbeza kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...