Tuesday, 24 June 2014

HERO IDAMAN : SYED ALI TAR MOHD

Assalamualaikum,
Ehem... Heee... Dah lama nak buat entry special untuk SYED ALI TAR MOHD ni... Tapi google biodata tak jumpa. Masih tak tahu apa-apa pasal hero kegemaran aku sorang ni. Yang tahu birthday aje lah, 12 Mei 1985 dan berasal dari perak...

Start suka Syed Ali dah lama sebab tak banyak lagi drama-drama yang Syed Ali ada. Sekali sekala ada tengok. Pastu bila tengok 'CIKGU GANGSTER' dan FEAR FACTOR MALAYSIA kat Astro dah suka gila-gila dah... Dah dekat 10 kali dah khatam ulangan Cikgu Gangster. Pasal Fear Factor pulak, hishhh rasa hangin aje kat Tat tuh! Sebab Tat la group depa tersingkir...


Ada orang kata biasa2 ja, tapi aku tengok wowwww... Auummm... Hahahaha!! Janggut tu yang mahal!! Kalau tak ada janggut, emmmm something wrong somewhere lah aku rasa. Hope janggut tu dikekalkan ye abang Syed Ali... ehemm... 

Ada baca gosip cakap Syed Ali ni gay. Hahahaha. Tak baik tau fitnah-fitnah. Harap tu semua fitnah belaka. Sebab Syed Ali berbakat dan boleh pergi jauh lagi. Kalau salah pilih jalan, u-turn la balik. Takmo takmo takmo... 


p/s : now kalau baca novel, tang bab hero tu tak da orang lain dah, konpem imagine Syed Ali Tar Mohd hahahahaha... aummm

p/s : hitam manis, hitam manis... oh hitam manis, pandang tak jemu pandang tak jemu, ooo hitam manis pandang tak jemu....

p/s : bisik kat perut "baby, baby, nanti kuar muka Syed Ali boleh tak?" hahahahahaha...

Salam Sayang,

1 comment:

ummi aqilah (LM) said...

Hehehe.. Teringat kes wasap ngan budak pompuan tu . Awin guna gmbr ni kan?

Err sawo matang kot. X la hitam sgt dia ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...