Saturday, 7 September 2013

BLOGGER LA SANGATTTTTT!!!

Assalamualaikum,
Adoi lamanya tak update. Last 19 Ogos 2013. Ha itu la satu2nya entry di bulan Ogos! Entry setiap bulan dah tak sampai 10 dah. Ciput2 aje. Idea kadang2 ada tapi masa pulak tak ada. Kadang2 tak ada idea tapi termenung depan lappy sebab tak tau nak cerita apa. Tapi paling banyak tak ada idea dan tak ada masa. 

Emmm macam sekarang la, dari tadi lagi aku duk menaip. Then rasa macam ntah apa2 so backspace balik. Dari siang tadi lagi. Now pun dah sejam aku bukak lappy ni termenung nak wat entry apa. Tapi satu habuk pun tak tau nk taip apa. Hahahahahaha.

So harap maaf la, ceq tatau la nak taip apa.

Ok bai... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :p

Salam Sayang,

1 comment:

Yan Ty said...

Sama la Ty pon buka lappy dan blog hari2 tapi malas nk menaip. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...