Monday, 18 August 2014

BILA AISYAH PEKENAKAN ADIKNYA HARRIS

Assalamualaikum,
Alhamdulillah dah 2 minggu berpantang untuk anak kedua, Harris. Semuanya okey walaupun mama dan mak mertua dah balik ke rumah masing-masing. Nasib baik jugak ada bibik boleh tolong itu dan ini. Lagi 2 minggu mama datang balik. 

Sebenarnya sekarang tengah duk runsing pasal Aisyah. Mungkin dia tak tau adik dia ni manusia kot. Huhuhu. Mungkin dia ingat anak patung taktau la. Suka hati dia pi sumbat hidung adik dia dengan cotton bud. huhuhu.

Alkisahnya kami 4 beranak tengok tv, then aku kedapur nak simpan susu Harris dalam fridge. Ayahnya tengok tv, Aisyah tengah main masak2 sebelah ayahnya. Keluar dari dapur, tengok2 ada benda terjojol kat hidung Harris. Rupanya cotton bud. 

Ntah bila pulak dia pandai eksperimen macam tu. Ayahnya pun tak perasan bila dia duk dekat dengan adik. Nasib baik tak jolok dalam and budak tu tak nangis. Kalau tak, naya jugak la malam-malam macam ni. 

So, lepas ni tak boleh leka sangat dengan Aisyah ni. Aishhhh... Risau pulak jadinya. Dah la dah pandai berjalan. Adoiii... Kena buh adik dalam katil baby, kena lock jugak ni... Tak boleh jadi huhuhuhuhu... 

Aisyah Humairahhh... Namo laaa gituuuu... huhuhuhu :'(

p/s : tadi nak buh balik cotton bud dalam hidung Harris pastu nak amik gambar. Pastu kena marah hahahaha... sapa lagi yg nak marah kalau bukan ayahnya. huhuhuhu... ok fineee... 

Salam Sayang,

1 comment:

ummi aqilah (LM) said...

Aduhh bahaya betul aisyah ni. Takut je tercucuk hiduk adik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...