Monday, 14 May 2012

STORY BAKAL ISTERI : 22 DAYS TO GO ( SUKA BAU BADAN DIA )


Lagi 22 hari. Semakin hari semakin dekat tariknya...

Bebudak opis lama yakni opis yang En.Abi kerja sekarang ni dah heboh dah pasal aku dengan En. Abi. Sume pakat duk mesej aku bertalu2. Yang call pun, call la. Tapi apa yang aku tau, Tuan Haji terkejut gila bila dapat tau kami nak nikah tak lama lagi...

Kawan2 duk cerita Tuan Haji tak caya, siap cakap wat main2 kat dia lagi. Kesian pulak orang tua tu. So, arini ingat lunch hour nak pegi jenguk la orang tua tu kat opis... Hehehe... Lagipun En.Abi dah balik dari Penang, so boleh la jumpa sekaligus..

Semalam jugak Siti, opismate lama aku duk gelakkan aku. Dia kata jadi jugak aku dengan En.Abi. Dulu aku duk bergosip dengan dia la. Dan dia tau apa yang menyebabkan aku minat kat En.Abi... Bukan sebab dia tu Ketua Unit. Hehehe... Ada something special la pada dia...

Pertamanya..Keperibadian
Aku sangat suka sikap dia yang cukup2 matang bagi aku. Walaupun dia pernah marah aku dulu waktu kerja, tapi aku tau dia marah sebab memang dia betul2 marah. Hahaha. Aku ni pangai ntah pape skit. Aku memang suka yg matang n boleh layan kerenah aku.

Janggut...
Aku suka tengok janggut sejemput dia. Tak lebat, tak nipis. Elok2 aje. Memang aku suka lelaki berjanggut ni. Misai? Xde.. Masa awal2 dulu dia buat rambut ala2 macam askar. Nipis. Pehh memang menggoda. Seksi u!! Hahahaha... Sekarang rambut dah normal. Xpe nnti pas kawin aku suh dia botak licin pulak...Ekekekeke

Rokok...
Rata2 pompuan sangat tak suka lelaki merokok kan? Tapi sejujurnya, aku sangat suka lelaki perokok. Memang la tak baik utk kesihatan. Tapi nampak cool je kan.... Hehehe... Cuma jangan merokok sampai asap tu masuk idung aku sudah...

Kemas...
Penampilannya sangat kemas. Dia duk bujang, tapi baju2 dia semuanya terurus. Baju dengan tie warna pun selalu match je. Kena la dengan diri dia. Aritu masa main futsal opis team pun, kemas je. Kat luar pun dia selalu pakai baju berkolar. Xde pun pakai t-shirt kolar bulat tu. Suka tengok. Aku ni suka perhatikan orang. Kadang lama2 duk perhati nampak la mana yg 'kureng'. Ada pernah aku tengok org tu, semua dh smart dh, ensem, last2 nampak jugak dia pnya tali pinggang tu dah koyak2 kulitnye... Hahaha, bagi aku, org mcm tu kedekut. Nak nampak ensem, pakai je ape yg ade walaupun dh lusuh gile!

Last!!! Ni sebab utama sebenarnya... AKU SUKA BAU DIA!!!
Wakakaka malu malu... Bau lelaki... Suka gila... Aku xtau dia pakai perfume cap ape, tapi bau dia agak keras. Dan sedap. Aku sangat suka bau dia kalau lepas waktu minum pagi, around area 11 mcm tu. Sebab dia selalunya akan kuar minum + smoke... Balik opis bau perfume + bau rokok... Perghhhh!! Daku teruja... 1st time aku ter bau tu sangat terkedu. Rasa mcm nak pegi peluk2 nk ciom2 je. Hahahaha...


Dan untuk awak, memandangkan awak (Al-Farabi) dah ada link blog saya, mungkin awak baca kot. Mungkin ini la jawapan untuk soalan awk yang lepas. Saya terima awk bukan sebab mama saya suruh kawin. Memang itu salah satu penyebab. Tapi sebab yang lainnya, saya dh lama memang meminati awk. Tapi saya tak nak bagitau awk. So, harap pengakuan saya ni dapat tenangkan jiwa awk :)

semoga semuanya dipermudahkan ye...

2 comments:

Yana Libra said...

moga semuanya dipermudahkan ye~ :)

aDisH.sHidA said...

pewiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

akhirnya terbongkar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...