Saturday, 8 December 2012

KEMBALIKAN FACEBOOK KEPADA TIMELINE

Assalamualaikum
Sebelum ni ramai orang nak remove timeline facebook kan. Sebab tak biasa dengan rupa paras facebook yang baru tu. Termasuk la juga aku. Sangat pening dengan susun atur FB yang entah ape2. 

Tapi tadi tetiba aku rasa macam rindu nak pakai timeline. Sebab rasa macam comel aje kalau letak cover photo kannn... Macam mana nak kembalikan Facebook kepada Timeline?? Punye la susah nak search macam mana nak balik pada asal. Akhirnya dapat la. Senang saja!




Pertama sekali pi kat >> Setting >> Tools >> Extensions


Nanti kuar macam gini, dan untick!!


Dan dia akan jadi macam gini... Siap!!!

Automatik Facebook anda akan jadi Timeline balik... Sekian Terima Kasih.

Salam Sayang,

2 comments:

Yan Ty said...
This comment has been removed by the author.
Iffah Afeefah said...

hahaha xremve temlen pon

trime je seadanye

da okey je ngn mne2 pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...