Tuesday, 11 December 2012

RINDU SERINDU-RINDUNYA!!

Assalamualaikum
Hari ni mood ceria! Semalam pun tido agak awal sebab excited nak menempuhi hari esoknya (harini). Excited sebab hari ni aku boleh jumpa rumate! Dah 3 hari 3 malam berkeseorangan oiiii.... Jiwa gundah gulana, makan tak kenyang, mandi tak basah, tido tak lena... Penangan ketiadaan rumate disisi.

Tapi hari ni, hilang segala gundah gulana. Hope lepas ni tak ada lagi sedih2, tak ada lagi layan perasaan negatif sorang2. Tadi bangun awal, kemas2 rumah mana yang patut. Ni siap masak dah. Jap lagi mandi, pakai baju cantik2 sambut rumate balik. Dapat la kot lunch sama2. Maybe!

Dek kerana mood elok, tadi duk sapu porch kereta tetiba nampak 2 orang tu cuci longkang sepanjang lorong rumah aku. Kesian. Tengah panas. So buat sunquick letak luar pagar, kebetulan dia tengah korek pasir kat longkang rumah aku "bang, minum dulu bang...." sejam lepas tu tengok, erkk!!! licin!!! Kesian diorang. Semoga diorang dimurahkan rezeki. Amin.
Hahahahahaha!!!!
Aku lah manusia paling gembira tika dan saat ini... Rinduuuu rindu serindu rindunyaaaaa......!!!!! 

Salam Sayang,

1 comment:

Yan Ty said...

Semoga Awin pun dimurahkan rezeki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...