Friday, 7 December 2012

JALAN-JALAN MAKAN HANGEN

Assalamualaikum
Seminggu dah tak update blog buruk ni. Makan angin kat rumah family kat Bangi dan ke rumah mertua kat Negeri Sembilan. Dah lama tak jenguk. Lagipun nak hantar Adik Is kat  mama balik setelah seminggu lebih bersama aku. 

Bila sampai kat rumah Bangi, kat sana ada family baru aku. Means family tiri aku. Ada akak  dan abang. Excited dia tengok perut aku. Katanya kecik2 dah pregnant. Hahaha. Main raba perut, geli tahu.

Then bila aku balik rumah mertua kat Nogori, aduyaiii lagi diorang excited. Yelah last aku balik aritu perut tak nampak lagi. Sekarang dah nampak. Baby pun kekadang aktif bergerak. Alhamdulillah.

Kesihatan kami sihat. Cuma kaki aku selalu sangat lenguh2. Pastu kuat sangat sentap. Even dengan roomate sendiri. Benda kecik pun aku nak kecik hati. Kadang2 tengah tengok TV, kepala landing kt riba pastu tetiba dia bangun, itu punnn aku boleh kecik hati. Teruk kan?

p/s : Minggu depan ke klinik untuk checkup bulan ke-6. Takmo scan dah. Nanti dah masuk bulan ke-8 baru nak scan balik. Dan semalam jugak genap 6 bulan aku bergelar isteri. 

Salam Sayang,

2 comments:

citarasa rinduan said...

gembira dgn kamu sayang

seperti perutku turut rasa ada isi.
hope kamu dan bb sihat2

hafiz hafizol said...

Akak jaga diri n jaga baby elok2 taw..



Oo dtg Bangi x singgah pun dekat kita kan ? Hehe.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...