Sunday, 15 December 2013

EYELINER MAC YANG MURAH DAN BEST

Assalamualaikum,
Kali ni nak mereview barang baik lagi. Pasal eyeliner. Aku ni pemakai eyeliner tegar. Nak kemana-mana haruslah ber eyeliner. Sebelum ni aku pernah up pasal eyeliner yang terbaik dari Maybelline iaitu Masterliner. Kali ni satu lagi eyeliner yang boleh tahan jugak.

Kalau Maybelline tu agak mahal sikit, yang murah pun ada iaitu dari M.A.C. Warnanya boleh tahan dan ke'waterproof'an dia pun boleh tahan. Hehehe. Dah try calit Maybelline dan M.A.C dan try gosok. Dua2 tak comot tapi yang Maybelline lagi tahan. Gosok 3-4 kali pun masih ada. Yang M.A.C pulak dia hilang tapi tak comot macam eyeliner lain.

So secara keseluruhan, M.A.C okey, warna pekat sama macam Maybelline cumaaaa cepat tanggal (itupun aku tenyeh2, kalo duk kat mata watpa nak tenyeh kan). Tapi dia tak comot. Gud!

Harganya murah. RM5 sebatang. Kalau beli 10 ke atas dapat RM3. Camne nak dapatkan? Hubungi Zaitul di talian 018-3195458

Ini untuk pakai sekejap okey. Tapi kalau nak keluar dari pagi sampai malam, better bawak satu dalam handbag. Tapi sangat senang nak oles kat mata.

Untuk dapatkan Eyeliner M.A.C murah:
Zaitul 018-3195458

Salam Sayang,

1 comment:

Miza Mior said...

Ade lg x eyeliner ni? please wasap me 0173166676.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...