Monday, 17 September 2012

KESIANNYEEE...!!!

Assalamualaikum 
Anak2 buah sume dah balik Kajang. Encik suami pulak ke Kuantan hari Jumaat dan dah balik rumah maghrib tadi. Minggu depan katanya ke Melaka pulak. Membesar atas jalan raya je la perut aku ni nanti kan. Hahahaha...

Tapi Kak Shida kasi idea suh naik flight je. Pastu duk Bangi. Biar Abi je pi Melaka. Bedal je la kete mama pun. Kannn... Gud idea.. Aku bagitau la kt Abi idea Kak Shida naik flight turun KLIA pastu naik ERL ke Putrajaya. Then suh mama amik kt sana. Then aku cakap yang aku nk try la naik menda2 alah ni mcm ERL, LRT, Komuter tu sbb langsung xpenah naik kot!!! 

Then Abi cakap 'KESIANNYEEEEE!!!' pehhh tebai muka mak nokkkk!!! Rasa mcm jakun gile kot... Wakakakaka... Dah tu aku pi Bangi pun lama mana sanagt. Pi pun orang bawak jln. Xkan org nk bawak jln naik benda alah tu ye dakkk... Kalo time kapel mapel tu boleyy laaa..

Now bak kata Erra Fazira ' Zaman scandal sudah berlalu' hahahaha... Sekarang zaman ape pn aku xtau la... Emmm, ada member lama tanya aku, 'kau kawin dgn laki org ke??' aku ckp xlah!! then dia tnya lagi 'duda??' errrkkkk!! Bila mention umur 34 je msti org pikir kelain. tp xde le aku nk kebas laki org or duda...

P/s : tak main la 'barang 2nd hand'

6 comments:

Iffah Afeefah said...

sengal punye kawan

takpe2

nnti dtg bangi iffah bwk jejalan nek erl dan sume2 tu

cik chinta said...

isk..muda lg la tu

kiera'sakura said...

ekceli kan i pun xpenah naik menda2 tue ketapi pun xpenah huuuuu

aDisH.sHidA said...

kesiaaaaaaaan nya...xpernah naik ke benda tu semua...

eh eh iffah tu nak bawak kamu dia pun jenuh gak aritu masa nak g klcc hehee..

nur amalina athman said...

Dulu time abg dok sri petaling, penah laa jugak naik. tapi dh berzaman laa..hahaa..

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum.. is blogwalking... tekan2 iklan jemput ke blog is yerrkk?

Santai iskandarX

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...