Sunday, 30 September 2012

MESEJ UNTUK DIA

Assalamualaikum,

Kat sini tak ada entry best pun. Entry ni juz nak sampaikan mesej untuk seseorang. Sebab memang dah tak ada cara lain dah nak berhubung. If dia terbaca entry ni, dapatla mesej. Kalau tak, entah la.

Kuk, 

1. Sorry remove fren kat FB. fren pun kalo menyombong buat sakit hati aje kan. Maklum la orang dah bz kerja. Orang berkerjaya la katakan. Tak macam ai, surirumah sepenuh masa aje. So, tak kerja mana boleh ganggu orang berkerjaya... Ye dak?

2. No hp dah tukar. Dah tak pakai no tu. No baru tak payah kasi la eh. Kalau kasi pun bukan contact. Buat penuh contact number aje. Pastu buat sakit hati aje kan. Maklum la orang dah bz kerja. Orang berkerjaya la katakan. Tak macam ai, surirumah sepenuh masa aje. So, tak kerja mana boleh ganggu orang berkerjaya... Ye dak?

3. Kalau ade pape nak ckp, mesej je la kat fb. Tu pun kalau boleh. Kalau tak boleh, ntah le. Ikut la nak suh burung ke kasi surat. Tapi nak ke tulis2 surat ni? Maklum la orang dah bz kerja. Orang berkerjaya la katakan. Tak macam ai, surirumah sepenuh masa aje. So, tak kerja mana boleh ganggu orang berkerjaya... Ye dak?

4. Semoga terus sukses dlm hidup. THANKS atas dasar 'sahabat paling baik' selama ni. THANKS jugak atas 'kawan sampai mati' selama ni. Belum mati tapi kawan ntah kemana. So, tata! Sangat2 kecewa dgn kamu!

Salam Sayang,

3 comments:

cik chinta said...

bse la, lumrh khidupn

kiera'sakura said...

alololo npe nie.. sabar ye. tak reti nk nasihat sbb pernah jadi mcm nie jugak kat diri sendiri huuu

Iffah Afeefah said...

err emosi nye

saba la

maybe memang bebetul die bz keje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...