Tuesday, 4 September 2012

I'M A HOUSEWIFE, PA & SECRETARY

Assalamualaikum...
Now aku kat Bangi, tapi dah on da way nak balik dah pun. Memandangkan aku dah jadi PA merangkap setiausaha kepada encik suami maka haruslah aku menemani beliau kemana sahaja dibawa belayar. Encik suami kena jadi jemputan untuk beri kursus selama 2 hari kat sini.

Jap lagi dah nak gerak balik sebab esok encik suami kerja. Walaupun agak rush tapi sangat berpuas hati sebab dapat jumpa mama dan adik is. Mulai sekarang aku kena selalu travel la kot ikut bigboss kesana kemari. Selagi larat boleh lah. Nanti kalo xlarat tetap kena tinggai jugak. 

Perkembangan baby, so far so gud. Nextweek checkup. Nak sangat tau jantina dia. Kami dah xtau nak panggil apa. Nama dah list punya la banyak. Tinggal nak pilih aja. Pening2 muntah2 dah kurang. Cuma sangat kuat makan. Malam2 tjaga mesti pi dapur makan. Pinggang pun selalu sangat sakit..

P/s : Ni perut dah buncit sikit aku pun konpius buncit sbb banyak makan or sbb si kecik ni membesar..Huhuhu

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jg diri...

dah 4 bulan lbh kompem buncit baby..klu blh tu buncit sket tu adat la ...hihi.

Iffah Afeefah said...

haha bnyk makn kot no

kiera'sakura said...

baby membesar bkn sbb mkn byk jadi blh mkn lagi dan lagi hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...