Wednesday, 13 November 2013

CHOCOLATE MOIST CAKE SURPRISE!!

Assalamualaikum,
Petang tadi tengah duk bersantai2 dengan Aisyah sementara menunggu ayahnya balik duk pikir pasal makanan. Teringin nak makan jajan la, teringin nak makan taufufa la. Macam2 yang bermain dalam fikiran ni. Maklum la kuat makannnn....

Then En. Rumate balik. Tengok2 dia bawak balik kotak kek. Wow!! Hari jadi sapa la pulak ni? Aku ni tak gemar sangat kek. Kalau roti tu memang peberet. Tapi kek2 ni kureng sikit lah! Makan pun sepotong pun dah memadai. So tak la excited sangat dengan kotak kek tersebut...

Bila bukak, jeng jeng jengggg....
Haaaa, cantik kan?? Siap ada munge lagi sekuntum. Hahahaha. Kalau munge ni kaler merah lagi seksi yuuuuu!! Aummmm... Hahaha... Teruja la jugak tengok kek cantik macam ni kan. Ingatkan kek choc yang biasa2 jual kat Petronas tu haaa... 

Kek ni En. Rumate tempah kat budak opis dia. Support bisnes kawan2 kan. Tapi agak sedap la. Tak muak. Kalau nak dibandingkan dengan Kek Coklat kat Petronas, emmmmm sedap yang Petronas lagi kot sebab choc dia meleleh kan... hehehehe...

Ada yang nak RESEPI??? Haaa boleh klik kat sini ye... RESEPI CHOCOLATE MOIST CAKE yang sedap dan mabeles...

Salam Sayang,

1 comment:

TeTo YakSa said...

Fuhhh Bliur aku.. huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...