Wednesday, 2 July 2014

ALHAMDULILLAH 8 BULAN

Assalamualaikum,
Salam Ramadhan... Dah 4 hari kita berpuasa. Alhamdulillah aku masih kuat untuk berpuasa. Cuma badan penat dan tak larat nak bangun sangat. Baby pun asyik mengeras aje sekarang ni. Maklumlah dah masuk 8 bulan. Tinggal sebulan aje lagi. Hope ibu sempat raya huhuhu...

Plan beraya mungkin beraya kat bumi Terengganu tahun ni. Maklumlah keadaan diri tak mengizinkan untuk berjalan jauh walaupun juz duduk dalam kereta. Badan penat tahu. Mak, mama dan kakak pun tak kasi balik kampung. Takut terberanak dalam keta pulak. Nak nak pulak jemm.. Naya je!

So pikir punya pikir, okeylah! Beraya kat sini aje lah. Lagipun dah rumah sendiri. Bila lagi nak beraya dirumah sendiri kan? Jadi my mum akan datang beraya kat Terengganu jugak menemani anak kesayangannya ni. Hehehe..

Barang baby pun 80% dah beli... Lagi 20% pakai Aisyah punya and tambah lagi sikit-sikit. Now tengah nak finalist nama baby. Turn ibu pulak kasi nama kali ni, harap ayahnya tak banyak songeh.

Okey tata!

Salam Sayang,

4 comments:

cik violet said...

take care kak :)

uncle gedek said...

Olololo... siannya tak dapat balik kampong!

haha

Arra Ahmad said...

ekeke...selamat cari nama baby.:)

ummi aqilah (LM) said...

Moga selamat smuanya awin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...