Sunday, 20 July 2014

PEJAM CELIK PEJAM CELIK 35 MINGGU SUDAH

Assalamualaikum,
Alhamdulillah baby dah masuk 35 minggu. Minggu depan masuk 36 minggu, dah matang untuk dilahirkan. So, ibu dah bersedia mental dan fizikal bila-bila pun baby nak keluar. Kalau ikutkan lagi 4 minggu, tapi tadi checkup doctor kata tunggu sakit aje la ni. Bila-bila masa aje sebab baby dah matang sepenuhnya. Cuma ibu harap, selepas raya. Nak santap habis-habisan dulu boleh?

Tapi mengikut firasat dan naluri aku, selepas raya. Mungkin seminggu or dua minggu lepas raya. Sebab kepala baby dah kebawah. Rasa berat menekan ke bawah. Lagipun 2 minggu sebelum ni aku batuk teruk. Tiap kali batuk, mesti terkucil. Dan terasa kepala baby menekan. Risau juga kot2 batuk-batuk pastu terkeluar. Hehehe. Alhamdulillah batuk dah ok setelah 2 minggu. 

Pasal Aisyah pulak, now lebih rapat dengan ayahnya. Gud lah, nanti bila dah ada adik tak la dia cemburu sangat if aku banyak fokus pada baby yang lebih kecil dari dia kan?

Nama baby dah ada. Nak cakap sekarang ke? Nanti lah ye. :)

Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan lagi. Dapat 2 lagi CPUV dari Nuffnang. Waku Doki Campaign dan uMobile Prepaid Free Meal. Waku Doki from Toyota, katanya kalau tak silap pasal pertandingan menari kot. Kalau nak tahu maksud Waku Doki, google ye... Hehehe

Salam Sayang,

1 comment:

ummi aqilah (LM) said...

Jg diri, jgn lasak sgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...