Tuesday, 27 November 2012

ABANG? AWAK? ABANG? AWAK?

Assalamualaikum
Heee... Ingat tak entry2 sebelum ni aku duk ber'abang'-'abang'? Sebelum2 ni duk cerita perihal suami dengan ayat husben, asben, en.suami, en.laki, pastu lately 'abang' kan? Heeeee....

Sebab ape aku bahasakan 'abang'? Aritu aku ade blogwalking. Ade la akak tu wat entry tapi bahasakan 'abang2' gitu. So, aku rasa sangattt suwit lah! Hape lagi, aku pun join sama kakak tu ber 'abang'. Hahahahaha.... tettttttt!!

Padahal in reality, aku tak panggil abang pun. Kikikiki. Aku panggil awak awak je, kalo xmo kasi ketara sangat aku edit ayat kasi sopan. Dalam WhatsApp or msg je aku berani taip 'abang' hahahahaha. Aku segan sebenarnya nak panggil abang. Rasa nak tampar je muka laju2. Rasa mcm romantik terlebih la pulak kan. 

Dia bahasakan diri dia abang lah. Tapi kadang2 saya. Dia panggil aku, ermmmm.... Ade lah! Hahahaha. Dan aku pulak bahasakan diri aku dengan nama aje. Heeee... Aku rasa, suami aku tak perasan pun yang aku tak panggil dia abang. Ke saja dia buat tak tau? Hurmmm.... Okey gak dia tak pasan pun, tak de la aku keras lidah sangat nak panggil kan. Maybe suatu hari nanti. Hehehehe...

p/s : ntah ape nak malu sangat kan. aku pun tak tau. bila nk panggil abang aku terus rs nak panas muka pastu nak tergelak. pastu dah jadi gagap! huh...

Salam Sayang,

5 comments:

Qaseh dalia adelia said...

ololo malu2 plak ahahaha

kechixx hussain said...

saya panggil suami saya macam macam..hehe..baru romantik..hehehehe;)

kiera'sakura said...

mesti dia pasan tapi sje tgu awin mula kan dlu hihihi

hafiz hafizol said...

ada gak yer camnie .. huhu... kalu sy, nak suh bini panggil papa... sweet gitu.. haha.. =p

zila manaf said...

atototo hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...