Sunday, 4 November 2012

PENIPU BESAR DALAM PEMBELIAN ONLINE MUDAH.COM

Assalamualaikum,
Nampak gayanya aku kena up lagi entry pasal isu berbangkit tentang penipuan pembelian handphone Blackberry menerusi mudah.com! Kenapa? Sebab si kejam berkenaan masih belum serik! Lagi sekali dia cari mangsa untuk ditipu!



See!! Masih tak serik nak menipu orang... So, sesiapa yang ada blog and nak tolong kawan2 yang lain, sila sebarkan nama si kejam tersebut sekali dengan no acc. 

Nama : THILIPKUMAR A/L YEJAIKOMARI
i/c : 850814025970 (fake no. ic, coz no akhirnya 0 (genap). So, WANITA...
Maybank : 164146507097

p/s : kes kawan masih tergantung sebab terlalu banyak step kena buat. Dah buat laporan polis, tapi polis mintak buat laporan kat KPDNKK, tapi KPDNKK suh pi Mybank mintak details acc. Pi Mybank dia cakap xboleh kasi, kena polis jugak yang datang sendiri. So, arggghhh!!! Kalau aku, aku akan perang habis2san tapi  kawan malas nak layan sebab dia bekerja so malas nak bazir masa. Sayangnya!!!

Salam Sayang,

7 comments:

Citarasa Rinduan said...

peeh.. kejamnya
thanks syer ya awin.

moga kawan awin dpt sattle secepatnya

'idun sa'idun said...

Assalamu'alaikum... Mintak dijauhkan kita semua daripada ditipu begini kan.. Saya juga ada membeli secara online dan saya juga seorang peniaga online.. Alhamdulillah.. Setakat ni semua barang yg saya beli online sampai kpd saya.. Begitu juga dgn brg2 yg saya jual.. Selamat samapi kpd customer.. Melalui pengalaman saya, ada juga beberapa kerat peniaga online yg tak friendly dan tidak mahu bertanggungjawab di atas kesalahan mereka ketika menghantar barang saya.. Dgn perangai begini, memang kali pertama dan terakhirlah saya berurusan dgn mereka..!

Iam Yanty said...

Huh , so mean.

Better xpyh beli tru on9 la... mcm2 kes,..btw nice sharing Awin!

Syaz Blackrose said...

sharing is caring.. info bagus untuk di kongsi

fizafantagirO said...

kak fiza pun dh serik nk beli online setakat ni sejak beli skirt zalora ari tu . pasni kalo nk neli jugak , kene hati2 . tp kalau membabitkan duit yg banyak , baik xpayah ..

kiera'sakura said...

siannya kat dia. pasal tue kami malas nak beli on9. takut nak beli tdung on9 pun takut. sebab klu org tue tak jujur rugi je. walaupun kadang tak mahal tapi duit kita kotttt

wlnne said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...