Tuesday, 20 November 2012

TWILIGHT PUNYA PASAL

Assalamualaikum
Haihhh malu maluuu... Minggu lepas baru belajar macam mana nak download movie. Terpikir2 movie apeee lagi nak donlod so tingggg datang idea nak donlod movie TWILIGHT yang 1st dulu. Movie zaman jepun dulu now baru nak donlod. Aku google dan dapat tahu ada 4. Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn. Semalam baru aje tengok Twilight separuh. Baru aje kenal dengan Isabella dengan Edward Cullen. Hari ni baru nak sambung tengok lagi separuh. 

Tapi sejak 2, hari lepas duk tengok kawan2 post kat FB pasal BREAKING DAWN... Dorang kata best! Aku malas la nak amik port sebab kat sini xde wayang pun! Dalam otak aku duk pikir movie hape pulakk laaa BREAKING DAWN ni kannn... Maklumlah banyak sangat movie yang kuar sekarang ni.

Dan tadi ade la member wasap aku cakap dia dapat tiket free untuk cite TWILIGHT! Ehhh aku pun terpikir bukan ke twilight tu cite dah lama yang aku duk tengok semalam? Takkan kuar wayang lagi kot??? Then dia kata yang baru laaaa... Haaa??? Kuar baru lagi means yang ke 5!! Tajuk apeee????? Dengan senang hatinya dia cakap sila GOOGLE!! Hampeh sungguh.

Dan sungguh memalukan, rupanya yang ke-5 tu la BREAKING DAWN PART-2!! Ohhh baru aku paham, BREAKING DAWN yang orang duk sebut tu rupanya cite TWILIGHT laaaaa... Part 2 punya... Ceh, malu sungguh!! Ketinggalan kan?? 

p/s : orang len dah layan ke 5, aku bru nak start tengok 1st punya!

Salam Sayang,

5 comments:

Intan Norhaida said...

sgt suke tgk cite ni..adik yg kenalkan..same la kite..dh kuar part keberapa baru kenal ngan cite ni...lum tgk lg yg ter latest tu..tunggu adik download dulu...huhu..

Yan Ty said...

Ty tak minat Twilight. Just tak tau kenapa

nur amalina athman said...

Ni yg last. lepas ni no more twilight. haha..
Hah, kalau nak tengok yg part 2 tuu, boleh tengok sini. http://www1.zmovie.co/movies/view/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2-2012

<---sekalipun tak pernah tengok cerita twilight. best ka?

Mrs. Abi said...

mina : so far okey la tp kadang2 mcm boring jugak hahahaha.... tp boley la... 4/5 bintang...hahaha

nur amalina athman said...

ouhh.. okay laa tuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...