Thursday, 11 October 2012

BERUBAH?

Assalamualaikum
3, 4 hari lepas tiba2 aje kawan baik yang dah tak berapa nak baik dengan aku sms. Terkejut jugak. Tapi memandangkan time tu tengah tido sebab badan tak sehat sangat, so biarkan aje. Dah sebulan aku tak contact, cuba nak lupakan, tetiba plak dia nak sms. Baru sekarang kot dia teringat kat aku.

Lama la jugak duk menung sms dia. Dia sms pun cuma 'oi'. Itu pun aku boleh tenung lama2. Sayu je bila teringatkan balik. Nak reply, tapi tak ape lah. Kalau dia betul2 masih anggap aku kawan baik dia, dia mesti akan cari aku walau apa cara sekalipun. Sebab, selama ni aku tak pernah tak jawap sms, tak pernah tak contact dia lama macam ni. 

Dan sekarang, ada la sorang dua tanya aku, kenapa sekarang aku dah tak banyak cakap macam dulu. Entahla, dah malas nak kepoh2, ramah tamah macam dulu. FB ke, blog ke, WhatsApp ke, twitter ke, sms ke, sapa yang dulu selalu aktif bersembang dengan aku, now boleh tau sekarang aku macam mana... Makin banyak celoteh? Makin kurang? Atau sama?

Salam Sayang,

5 comments:

aDisH.sHidA said...

dah xde sms lagi dah..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

peringkat skrg bawa diri pun susah, nak sesuaikan diri dgn hormon yang berubah tu bkn mudah. bg yg tak fhm tu sgtlah tak adil kot?

Iam Yanty said...

xmo r sedih2 n bawa diri... just be urself ...

kiera'sakura said...

no sedih2 ok mummy to be.. buat apa yang awin rasa selesa.

Iffah Afeefah said...

jangan nak sedih sngtla...

maybe kehilangn buat die lebih menghargai kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...