Monday, 22 October 2012

SABUN BERAS, OKEY KE??

Assalamualaikum,
Sejak hampir sebulan yang lepas aku ada membeli beberapa ketul sabun beras. Kebetulan pi rumah makcik encik suami a.k.a mak angkat dia. Kebetulan la ada anak saudara dia mai promot sabun beras. Dulu aku dah tolak kawan makcik promote produk kesihatan. So takkan nak tolak lagi. Kang nampak sangat aku ni kedekut pulak kan... So, takkan nak beli seketul aje. Takkan 2 ketul. So amik hang aku bedal sekali 7 ketul. 

Budak tu cakap, harga kat luar seketul RM5. Tapi dia jual RM2.5 aje seketul. so smua RM17.50 dpt la diskaun RM17 utk 7 ketul. Biasanya sabun ni orang buat cuci muka. Tapi oleh kerana terlalu banyak aku beli, so dengan badan2 skali aku sabunkan pakai sabun beras ni.
Kebaikan sabun beras ni antaranya ialah untuk melembutkan kulit, menegangkan kulit, memutihkan kulit, menghilangkan daki2, memutikan ketiak2 hitam, hahahahaha... Dan banyak lagi.

So far aku guna ni pun okey la. Kulit rasa lembut aje. Cuba la try guna. Tapi jangan tanya aku kat mana nak beli. Try la usha2 kedai2 jual benda alah macam ni. huhuhuhu...

Salam Sayang,

5 comments:

aDisH.sHidA said...

Thai punya kan..akak xleh pakai..nanti habis gatal badan

cik neto said...

tp sabun ni i pakai xsesuai ngn kulit :( kulit jadi kering... tgk org lain pakai kulit dorang elok pulak.

cik chinta said...

ad bli tp lom pki lg. bli satu je. murh r dia jual. sni mhl T_T

Iam Yanty said...

de akak xdikenali dri tingkt2 atas kt ofis pernah offer tpi cm xberminat. haha...bz kj time tu, sapa pun xbeli

kiera'sakura said...

tudiaaaaa sekali dia beli.. hihihihihi... kalau kira nie tiap hari main sabun sebab nak kasi cepat abis hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...